Wisseling van de wacht bij de Alice van den Braber Stichting

By on 2 Mrt 2014 in Nieuws |

Per afgelopen donderdag, 27 februari 2014, heeft er een wisseling van de wacht plaats gevonden in het bestuur van de Alice van den Braber Stichting. Onze secretaris Fabienne Delpeut, die ons bij de oprichting van de stichting heeft ondersteund, heeft ons moeten verlaten.

Het is dan ook met spijt dat we afscheid hebben moeten nemen. Nieuwe uitdagingen in haar carrière maken het onmogelijk om daarnaast ook de stichting de tijd en inzet te geven die zij verdient.
Gelukkig hebben we in de persoon van Ber Moolenaar een waardige opvolger gevonden voor de functie van secretaris. Wij zijn als bestuur bijzonder verheugd hem in ons midden, als nieuwe collega te mogen begroeten. En uiteraard wensen we Fabienne alle goeds en bovenal heel veel succes bij haar nieuwe werkzaamheden.

Namens het bestuur,

Donn Spanninga-Steenkist,