Projecten

De Alice van den Braber stichting is van plan om in de komende tijd meerdere projecten te beginnen. De eerste zal het “foto sessie” project zijn. Vaak is de focus alleen maar op de ziekte en naderende einde gericht. Maar Alice vond het een mooi idee om een leuke foto sessie te laten maken met haar familie en vrienden. Natuurlijk zijn de eigen herinneringen onvervangbaar. Maar een goede foto aan de muur van een leuke gezellige dag is ook heel wat waard. Dus zullen we binnenkort het foto sessie project starten. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar meerdere (semi) professional fotografen die hier op vrijwillige basis aan mee willen werken. Heb je als fotograaf interesse om mee te helpen aan dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!!