Donateurs

Het werk voor de Alice van den Braber stichting kunnen wij alleen doen door de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Om het werk van de stichting ook in de toekomst mogelijk te maken blijft de stichting afhankelijk van donaties.
Zonder uw hulp is het ondersteunen van mensen niet mogelijk.

U kunt de Alice van den Braber stichting steunen door een eenmalige donatie of door middel van een periodieke machtiging waarbij u maandelijks een vaste gift aan de stichting doneert.

Uw donatie is welkom op rekeningnummer: NL58 RABO 0151 8716 20 ten name van Alice van den Braber Stichting te Amsterdam

Indien u meer dan € 50 doneert dan ontvangt u 3 kaarten van kunstwerken die door Alice van den Braber zijn gemaakt, als dank. Vermeld uw adresgegevens bij de overschrijving zodat wij de kaarten naar u kunnen opsturen.

ANBI-status

ANBI_logoDe Alice van den Braber stichting is door de Belastingdienst goedgekeurd als “Algemeen Nut Beogende Instelling”. Door het verkrijgen van deze status is het mogelijk, onder voorwaarden, uw donatie af te trekken van de belasting.

Lees hier meer over op de webite van de Belastingdienst

Als u zelf een evenement, actie, collecte e.d. wilt organiseren met de stichting als begunstigde neemt u dan vrijblijvend contact op met ons via bestuur@alicevandenbraberstichting.nl

Alvast bedankt voor uw ondersteuning !!